Herní agenda: návrat Half-Life a démonický masakr

Po umírněném rozjezdu nového roku konečně přicházejí první velké hry letoška. V těch dalších jich bude jen přibývat. Teď se ale podíváme, co si zahrajeme v březnu.

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX 

Datum vydání: 6. března

Platformy: Nintendo Switch

Na Switch se mimo Animal Crossing vrací ještě jedna velmi známá série, která na konzolích od Nintenda vychází už dlouhá léta. Tentokrát je to nový dungeon crawler ze série Pokémon Mystery Dungeon. Dalo by se ale říct, že je to spíš remake. Rescue Team DX totiž spojuje úplně první dvojici dílů – Blue Rescue Team a Red Rescue Team.  

0507319b-540e-447c-8fcf-919075b5b38a

V této hře se sami vtělíte do jednoho z pokémonů a budete dávat dohromady záchranný tým. Není to jen o prozkoumávání světa a interakci s novými druhy pokémonů, ale také o jejich tréninku. Do každého dungeonu si můžete vzít jiný tým. Musíte tedy mít jasno v tom, jaké elementy jsou silné a slabé v dané situaci.  

Rescue Team DX jako novinku přináší Mega evoluci, která se poprvé objevila v Pokémon X & Y, tedy šesté generaci. To celé si pak zahrajete ve velmi pěkně stylizované grafice připomínající malbu vodovými barvami. Do jisté míry připomíná například Okami, ale samotní pokémoni už jsou ztvárněni v tradičnějším stylu, jak je známe z ostatních her.  

Diskuze (2) Další článek: Nové ovladače Nvidie připraví váš počítač na nový datadisk pro The Division 2

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,