Herní agenda: návrat Oddworldu a Římská říše v novém grafickém kabátě

I když se neustále odkládají velké tituly, tak v nadcházejících měsících bude stále co hrát.

Outriders

Datum vydání: 1. dubna

Platformy: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X, Stadia

Hned první dubnový den se budete moci pustit do nové kooperační sci-fi akce od studia People Can Fly. Tento tým v minulosti pracoval na titulech jako je Painkiller nebo Bulletstorm, takže ví, jak udělat pořádnou akci. I když na první pohled mohou Outriders vypadat jako variace na The Division, tak na online aspekt hry se tady nespoléhá zase až tak moc.

Po tvorbě vlastní postavy, jejíž schopnosti budete vylepšovat skrz celou hru, se vydáte na planetu s nepříliš přátelským prostředím. Sice se tady najde nějaké to městečko, ale většinu povrchu stále pokrývá nebezpečná divočina. Upravovat si můžete nejen samotnou postavu, ale i její vybavení. To se částečně také odvíjí od toho, jakou ze čtyř herních tříd si vyberete.

Do hraní se pustíte sami nebo se k vám mohou přidat další dva hráči. Multiplayer tady funguje na principu drop-in drop-out. To znamená, že se ostatní mohou připojit kdykoliv a zase se kdykoliv odpojit a hra se tomu přizpůsobí.

outriders-armor.jpgoutriders-enoch2.jpgoutriders-devastator.jpg

Doufáme, že to s Outriders nedopadne podobně jako s Godfallem, což měla být jedna z prvních velkých her pro novou generaci. Základní principy má docela podobné, ale její kvality na větší úspěch nestačily. Outriders v tomhle ohledu naopak vypadají docela slibně.

Váš názor Další článek: Akce Tokyo Game Show bude i letos probíhat pouze online

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,