Herní agenda: okurková sezóna je konečně u konce

Blíží se podzim a to znamená i čas na vydávání očekávaných titulů od velkých vydavatelství.

Gears 5 

Datum vydání: 10. září

Platformy: PC, Xbox One

Jsou to téměř tři roky od vydání posledního dílu série Gears of War. Pětka je ale vůbec první, která se zbavila části názvu a vyjde zkrátka pod označením Gears 5. Mimo většího představení na E3 přivezl tento titul Microsoft i na Gamescom, kde představili další zajímavosti včetně Hordy, která je prý jedním z hlavních lákadel celé série.  

Technický test Gears 5 (26).pngTechnický test Gears 5 (13).pngTechnický test Gears 5 (18).pngTechnický test Gears 5 (5).png

Samozřejmě ale nebude chybět tradiční multiplayer a hlavně singleplayer, ve kterém si zahrajeme za novou hlavní postavu. Do příběhu budou zasahovat i staří známí, ale už nebudou těmi, kolem kterých se točí veškeré události. Ani při hraní kampaně nebudete muset hrát sami. Gears 5 nabídne kooperaci pro 3 hráče, a to jak online, tak lokálně na jedné konzoli.  

Na Xbox One X hra v singleplayeru poběží v rozlišení 4K a 60 FPS. Pokud za ni nechcete dávat plnou cenu, tak se k ní můžete dostat i skrz Game Pass. S Ultimate předplatným se pak do hraní můžete pustit o 4 dny dříve, než Gears 5 oficiálně vyjdou.  

Diskuze (3) Další článek: Filmový Uncharted přišel o dalšího režiséra, Tom Hollad zatím zůstává

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,