Herní agenda: pozvolný dojezd ke konci roku

Už se nám pomalu blíží konec roku a s ním i závěr herní sezóny. Pauza ale nebude trvat dlouho. Hned na jaře nás čeká pěkná várka velkých titulů.

Halo: Reach 

Datum vydání: 3. prosince

Platformy: PC

O tom, že vylepšená kolekce série Halo dorazí i na PC, víme už od začátku letošního roku. Už to ale potrvá jen chvíli a budete si moci první část Master Chiefova příběhu projít konečně na nové platformě. Původní první dva díly Halo sice na PC vyšly, ale tato kolekce je přeci jen něco trochu jiného.  

rýč.jpg

Na PC ale Master Chiel Collection nevyjde hned v uceleném balíčku tak, jako tomu bylo u Xboxu. Postupně budou vycházet jednotlivé díly. Pořadí vydávání je udělané podle časové posloupnosti příběhové linie. Po Reach tedy přijde Combat Evolved, následně druhý a třetí díl. Pokračováním pak bude ODST a kolekci zakončí Halo 4.  

Konkrétní data vydání dalších titulů zatím neznáme, ale doufáme, že mezi nimi nebudou tak dlouhé časové rozestupy, jako tomu bylo mezi oznámením a vydáním prvního z nich.  

Milým překvapením pak je fakt, že kromě Microsoft Store najdete všechny díly Halo i na Steamu. A pokud si chcete některý z nich vyzkoušet, ale nechce se vám do nich investovat plnou cenu, tak si je můžete zahrát i v rámci předplatného Xbox Game Pass.  

Váš názor Další článek: Odhalení dalšího Batmana bychom se mohli dočkat do konce roku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,