Herní agenda: přetlak hitů na začátku roku

Během následujících měsíců toho vychází opravdu spousta. Proto není od věci si připomenout, co přesně nás čeká. Začátek letošního roku je nabitý jak velkými hrami, tak menšími tituly nejrůznějších žánrů, mezi kterými si vybere každý hráč.

Trials Rising 

Datum vydání: 12. února

Platformy: PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Po necelých pěti letech se opět vrací série Trials, ve které musíte předvést svůj um v sedle motorky a dosáhnout co nejlepšího skóre a času na různorodých tratích. I když je i Rising vesměs o tom samém jako předchozí díly, přináší několik novinek, které stojí za vaši pozornost.  

trials.pngtrials4.pngtrials3.pngtrials2.png

Samozřejmě hra bude obsahovat desítky nových levelů a pokud chcete, do tvorby se můžete zapojit i vy. Editor je tentokrát ještě propracovanější a svoje výtvory následně můžete sdílet skrz všechny platformy, na které hra vychází, tedy PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. To samé platí i o celosvětových žebříčcích, ale multiplayer stále zatím zůstává na každé platformě zvlášť.  

Ve více lidech budete moci závodit tím stylem, jak jste zvyklí z předchozích dílů. Jako osvěžení by tady měly být závody, kdy sedíte ve dvou na jedné motorce. Koordinace tak bude mnohem náročnější a pokud nebudete perfektně spolupracovat, tak pro vás závod skončí u první překážky.  

Trials Rising se netají tím, že jde o ulítlou záležitost. To už vývojáři dali vědět světu hned při představení hry, kdy za oběť padl řečnický pult. Pokud hledáte méně náročnou zábavu, Trials Rising by měly splnit účel. 

Diskuze (5) Další článek: Remake hororu Resident Evil 2 už lze hrát i z pohledu první osoby

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,