Herní agenda: výhled na sportovní a závodní pecky roku

Jako každý rok nás čeká na podzim nálož sportovních her. Čeká nás letos nějaké extra překvapení, nebo prostě dostaneme „jen“ další díly již zaběhlých značek? Čtěte dál a dozvíte se více!

FIFA 18

Ani letošní rok se neobejde bez již tradiční nálože sportovních her od Electronic Arts v čele s novým ročníkem fotbálku FIFA.

f.jpgf2.jpgf3.pngf4.jpg

Opět se můžete těšit na mód The Journey, tedy příběh. Znovu se v něm setkáme s mladou hvězdou Alexem Hunterem. Na konci The Journey z minulého roku se spekulovalo o jeho přestupu a v letošním ročníku se tedy rozhodne, kam povedou jeho kroky.

Tentokrát by vaše rozhodnutí mělo také něco ovlivnit. Ve Fifa 17 jste si sice mohli vybrat, ke kterému celku se přidáte, ale ve výsledku to končilo vždy stejně. Příběh to nijak neovlivňovalo, a to je také jedna z výtek, které k The Journey hráči měli. S novým ročníkem by se to snad mělo změnit. Krom výběru týmu by mělo dojít také na možnost výběru lig. Zatím nevíme, které ligy bude letošní ročník obsahovat. Jinak to bude ten samý fotbal, na který jste zvyklí.

Fifa také mimo klasických platforem vyjde i na Nintendo Switch. Tam ale bude vypadat trochu jinak. Nebude nijak zásadně osekaná, snad jen co se grafiky týče. Jinak v ní najdete tradiční módy jako je kariéra, Ultimate Team nebo multiplayer.

Váš názor Další článek: Finální sezóna herních The Walking Dead se plánuje na příští rok

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,