Herní agenda: zářijový výběr jako předzvěst podzimních hitů

První měsíc tohoto školního roku je za námi, a tak je čas na naši pravidelnou agendu. Podzimní sezóna je v plném proudu, takže si konečně můžeme vychutnat pecky jako druhé Destiny, datadisk k Dishonored nebo nové závody Project Cars. To ale není ani zdaleka všechno.

Destiny 2

První díl velmi ambiciózního projektu jménem Destiny si nevedl tak dobře, jak vývojáři čekali. Měli sice rekordní prodeje, ale to nemění nic na tom, že velmi rychle ztratili většinu hráčů nedlouho po vydání, což byl problém vzhledem k tomu, že Bungie s ním mělo několikaleté plány. Letos to tedy zkusili znovu s pokračováním, které má naplnit jejich původní představy.

d1.png
d2.pngd3.pngd5.png

Zatímco v prvním díle jste se vydávali na jiné planety za účelem boje s nepřátelskými rasami, tady se budete hlavně bránit. Na Zemi totiž zavítal zcela nový nepřítel, který vzal Strážcům jejich schopnosti a domov. Zmocnil se Travelera a s ním i jeho záhadné moci nazývané jednoduše "světlo". Váš úkol je tedy naprosto jasný. Vyrvat Travelera z nepřátelských rukou a dobýt Zemi zpět.

Konečně si můžete vychutnat příběh přímo ve hře a nebudete muset chodit do externí aplikace. Naleštěných filmečků a rozhovorů mezi postavami je tedy ve hře více než dost. Stejně tak jsme se dočkali podstatně pestřejšího obsahu, příběhů a misí, což byl jeden z největších problémů prvního dílu. Máte tedy zábavu na desítky hodin a nemusíte čekat několik měsíců na DLC.

Váš názor Další článek: Vaše PS4 nyní umí česky, nejnovější aktualizace 5.0 je ke stažení

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,