Herní Blesk - Hot Cofee pro HL2

Chtěli byste vidět obnaženou Alyx z Half Life 2? A co takhle ji svléknout Gravity gunem? * Fallout 3 a datadisky pro Oblivion v ohrožení. Důvodem je marketingový neúspěch prodeje posledního dílu slavné série The Elder Scrolls.

Hot Cofee v Half-Life 2

Říká vám něco název Hot Cofee? Že ano? A není divu! Jedná se o modifikace pro GTA San Andreas, jenž autorům udělala svého času pořádné vrásky na čele. Otevírala skrytá erotická místa, která neodpovídala hodnocení věkové kategorie hry. A to samozřejmě nemohlo zůstat bez následků.

S podobným námětem přišli i tvůrci Half-Life 2 a rozhodli se před nedávnem prodávat přes Steam speciální patch umožňující svlékání Alyx pomocí Gravity gunu. Zní to šíleně? Nikoliv. Díky technické pokročilosti fyzikálního enginu si autoři mohli dovolit zrealizovat naprosto unikátní a originální nápad. Ten zabalili do malého patche, nazvali provokativně Hot Cofee a začali prodávat.

Jakmile s gravitační zbraní namíříte na onu pohlednou dívčinu, stačí „vystřelit“ a pomalu pohybovat šatstvem. Alyx při tom nezapomíná komentovat, co vše se jí na tom líbí a dopomáhá svými pohyby ke svlékání. Nicméně není všechno zlato, s čím lze spát. Patch Hot Cofee pro HL 2 se prodává v celkem třech edicích - Sexy Edition, Erotic Edition a Suggestive Edition.

Rozdíly jsou kromě ceny i v počtu oblečení, které jí lze z těla svléknout. V případě nejlevnější lechtivé edice si budete moci pohrát maximálně s bundičkou či trikem. Ve střední přijde na řadu i spodní část těla včetně bot. V obou případech však nedosáhnete naprostého obnažení těla, neboť spodní prádlo i v případě Erotic Edition zůstane netknuto.

K maximálnímu možnému uspokojení proto slouží poslední edice honosící se názvem Sexy Edition. Svlékání kalhotek nebo podprsenky nebylo nikdy zábavnější! Na závěr bych rád zmínil, že Hot Cofee si mohou zahrát pouze ti, kteří dosáhli věkové hranice 18 let.

 

Oblivon ve ztrátách, Fallout 3 v ohrožení

Veleočekávané čtvrté pokračování RPG série The Elder Scrolls sklidilo slušný ohlas. Marketingový úspěch však nenaplnil očekávání, což bude mít neblahé důsledky pro další projekty Bethesdy.

Důvodů, proč se neprodalo tolik kusů originálního balení Oblivionu, může být mnoho. V jednom se ale všichni shodují – mnozí hráči si raději počkají na Gothic 3, jenž vypadá minimálně o třídu lépe. Náklady za vývoj Oblivionu byly sice pokryty, stěží by se však dal zbylý, čistý výdělek považovat za velký komerční úspěch.

A jak to vypadá s datadisky? Špatně. Z neoficiálních zdrojů vyplynulo, že se původně během zhruba pěti let měla na pulty obchodů dostat celkem tři plnohodnotná rozšíření. Jenže vzhledem k prodejnosti se plány rapidně změnily a nyní se dočkáme pouze jednoho. Tím však nekončíme. Další změna se týká vývoje očekávaného Falloutu 3. Pro nezasvěcené připomínám, že tento dlouho odkládaný projekt nakonec odkoupila od Interplay společnost Bethesda. Ta se sice zavázala, že vývoj post-nukleární pecky dokončí, ale v současné době vše vypadá jinak.

Nyní hrozí nebezpečí, že vývoj Falloutu 3 bude pozastaven. O definitivním zrušení sice nepadlo slovo, ale tvůrci si údajně v současnosti netroufají na jakýkoliv větší projekt.

Upozornění: tento článek je založen na neoficiálních, spekulativních, neověřených, ne-li přímo smyšlených informacích. Neberte je proto ani trochu vážně.

Diskuze (5) Další článek: Poprask kolem prodeje HoMaM 5

Témata článku: , , , , , ,