Herní Blesk – první informace o Postal 3

Máme žhavé informace o Postal 3: Catharsis. Bude stejně brutální, jako jeho předchozí dva bratříčci? Známe odpověď. *** Alan Wake jako kniha i film. Přitom o knižní zpracování se zřejmě postará samotná J. K. Rowlingová.

Upozornění
Tento článek je založen na rozhodně neoficiálních, částečně smyšlených a stoprocentně neověřených informacích. Neberte je proto ani trochu vážně.

Postal 3: Catharsis – první informace a obrázek!

Zvučné křupání kostí, stříkání krve do rytmu hudby a symfonický orchestr v podobě řvoucích lidí. O čem mluvím? O titulech s arogantně vyznívajícím názvem, jejíž brutálnost nezná mezí a které pobavily i pobouřily za dobu své slávy stovky, tisíce, ne-li milióny hráčů po celém světě. Ano, řeč je jen a pouze o Postal 1 a 2.

Nějaký ten pátek se přitom šušká, že páni autoři z Running With Scissors kutí na jeho třetím pokračování, které má laťku násilnosti pozvednout ještě o pěkných pár metrů výše. Pokud jste například druhému dílu vyčítali, že těla obětí nešla rozkouskovat (mimo usekávání hlav), buďte v případě Postal 3 uklidněni - čekají vás hotové řeznické hody. A kdyby vám krev nedodávala ten pravý pocit uspokojení, tak si prostě a jednoduše svoji oběť (opačného pohlaví samozřejmě) znásilněte. Ano – i něco podobného a natolik zvrhlého půjde v Postal 3 provádět. A že to zní příliš tvrdě? Kdepak, řkají hoši z Running With Scissors.

Půjde hrát za obě známá pohlaví (snad se tam neobjeví i nějaké nové, pozn. autora.), tedy za muže i ženu, přičemž každé z nich bude obdařeno specifickými vlastnostmi. Nejsou však zatím známy, jako ostatně spousta jiných věcí. Ale pokud mne informace nepletou, v brzké době dojde k oficiálnímu oznámení hry, a tím pádem by se mělo objevit na světle světa i mnoho nových informací, včetně obrázků. Pravdou totiž zůstává, že se zatím není na co dívat. Do světa byl doposud vypuštěn jen jeden snímek zachycujícího hlavního hrdinu (všímáte si, jak snadno se lze stát slavným?) v komické a vánočně laděné podobě. Snad se tedy v brzké době objeví i nové obrázky, které by nám prozradili o Postalu 3 více.

Alan Wake nejen jako hra, ale dočkáme se i filmu a knihy!

Před několika dny jsme vám zde na Doupěti přinesli první dojmy z chystané pecky s názvem Alan Wake. Na ní již dlouhou dobu pracuje tým Remedy, jenž chce trumfnout úspěchy obou dílu Maxe Payna a nabídnout opět od dob jejich vydání něco nového, nevšedního, ba ne-li přímo revolučního. A o tom, že Alan Wake má ambice stát se „netuctovým“ počinem, není pochyb.

Remedy však nechce skončit pouze u herního zpracování. Díky silnému potenciálu příběhu se rozhodli investovat i do knižního vydání a v současné době hledají spisovatele, který by se byl ochoten pustit do něčeho podobného. Dokonce k vůli tomu kontaktovali celosvětově známou spisovatelku J. K. Rowlingovou, jež zatím dokončuje poslední díl úspěšné ságy o Harrym Potterovi. Její definitivní odpověď ale není známa – prý o lákavé nabídce uvažuje (díky silnému příběhu scénáře hry, jenž jí zaujal), ale momentálně má dle svých slov na práci spousty jiných věcí, takže si nechala čas na rozmyšlenou.

Zároveň s tím Remedy kontaktovalo i filmová studia s dotazy, zda-li by neměli zájem o licenci Alan Wake. A zatímco ve Warner Bros odpověděli negativně, Hollywoodská studia zřejmě k podobné nabídce přistoupí. Více ale – opět a tradičně – není známo. Člověk stejně pomalu ani nevěří vlastním očím. Snad se nejedná o klamné informace...

  

Upozornění
Tento článek je založen na rozhodně neoficiálních, částečně smyšlených a stoprocentně neověřených informacích. Neberte je proto ani trochu vážně.

Diskuze (1) Další článek: Akční závody Full Auto 2: Battlelines

Témata článku: , , , , , , ,