Herní blesk: Doom v prášku!

Film Doom nyní zdarma k pracímu prášku * Vláda zatrhne internet do škol * Standa Dolínek – kam zmizel?

Doom vypraný na čtyřicet

V nedávné anketě vám členové redakce Doupěte zprostředkovali vlastní názor na příchod očekávané filmové pecky Doom. Nelichotivé prognózy jasnovidného oka členů Doupěte se bohužel potvrdily – Doom je zatím jedním z nejhůře navštěvovaných velkorozpočtových filmů, což potvrzují i první recenze. Doom za první týden vysílání v USA vydělal částku hodnou výsměchu, proto se producenti filmu rozhodli podniknout závažné kroky.

  

Neúspěch očekávaného trháku zneklidnil filmaře natolik, že se dohodli s jednotlivými státy na tom, že v rámci distribuce filmového Dooma na DVD upustí od prodeje v kamenných obchodech a na internetu. Film Doom má být od ledna příštího roku přidáván zdarma k desetikilovým balením nejmenovaného pracího prášku. Filmaři si od populistického kroku slibují zvýšení celkové sledovanosti filmu a získání divácké veřejnosti. Strategický tah s DVD k pracímu prášku prý považují za dobrý základ pro natočení Doom 2. Podobnou strategii mimochodem zvolila i předloňská finalistka „pěvecké“ soutěže Superstar Veronika Zaňková. Pro získání záruky úspěchu nového alba zvolila práškovou strategii a její CD jste mohli nalézt u větších balení čistících prostředků.


Internet do škol končí

Vládou nedávno schválený program „Internet do škol“ se nyní stává minulostí. Důvodem pro zrušení internetizace základních a středních škol je podle všeho vysoká návštěvnost pornografických stránek z IP adres škol. Ředitel jedné brněnské základní školy naší redakci sdělil, že od dob zavedení školního internetu je v učebně informatiky nepřetržitě plno. Stránky s lechtivým materiálem si i studenti prvního stupně nastavují jako domovské, aby měli usnadněnou práci se zadáváním často navštěvované adresy. Učebnu informatiky, dle slov zástupkyně ředitele školy, studenti okupují především o velké přestávce.

  

Zvídavé redakci Doupěte se však podařilo ukořistit i vyjádření matky jednoho z „erotických výtržníků“. Paní Xénie X. Xaverová nám k chování svého syna řekla: „Začal domů nosit špatné známky a ve svých deseti letech si přál k Vánocům několik drahých italských košil, koženou bundu a parfém. Že prý chce udělat dojem na holky ze třídy. Nevím co s ním, jsem zoufalá.“ Podobných případů podivného chování předpubertálních jedinců je v republice víc, proto vláda předevčírem schválila novelu zákona o internetu na školách a celý program ruší. Nevyužité peníze z programu (konkrétně 470 miliard korun) hodlá vláda využít pro nákup nových vozidel a notebooků pro členy obou komor parlamentu.

Standa je Singstar

Před dvěma lety často skloňované jméno Standy Dolínka se najednou vytratilo. Není divu – poté co pod záštitou Soukupa a spol. vydal kýčovité pseudoalbum „Standa 01“, musela se po něm slehnout zem. Podle jeho kamarádů již Standu omrzely i tradiční páteční dýchánky v pražských nočních klubech. Bývalý člen populární pěvecké soutěže však nepověsil řemeslo na hřebík a hledá cestu jak se zviditelnit.

  

Podle zatím nepotvrzených informací by se měl Standa Dolínek stát ústřední postavou playstationové hry Singstar. Nové pokračování série pro konzole ponese název „Singstar: Hity z Modré ústřice“ a Standa titulu propůjčí jak hlas, tak i vizáž pro obálku hry. Singstar: Hity z Modré ústřice by měla vyjít v kompletní české lokalizaci v polovině příštího roku.

Upozornění: tento článek je založen na neoficiálních, spekulativních a neověřených informacích - pokud vůbec na nějakých. Neberte je proto ani trochu vážně.

 

Diskuze (3) Další článek: Philips zapojí do hraní i okolí počítače

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,