Herní krásky znovu do Playboye

Loňské číslo magazínu Playboy, ve kterém byly herní hrdinky, bylo velmi úspěšné, není se tak co divit, že se vydavatel rozhodl pro druhé kolo.

Když loni Playboy v jednom svém čísle ukazoval počítačové hrdinky v neherních pózách, úspěch na sebe nenechal čekat a BloodRayne, spolu s články o herním průmyslu, nalákala dostatek čtenářů. Není se tedy co divit, že letos se Playboy snaží tento trik zopakovat a podle vyjádření jeho zástupců je nyní taková konkurence, že mnozí herní vydavatelé museli být odmítnuti.

  
Alexa si moc práce s oblékáním nedává * Tala dvakrát, jednou tedy s kytarou ... * ... a podruhé pózuje 

Kdo se ale dostal na soupisku nejžhavějších herní hrdinek podle časopisu pro pány? Pouze pro dospělé se chtějí ukázat Jacqui (roztleskávačka z Blitz: The League), Carla Valenti (hlavní hrdinka Fahrenheit/Indigo Prophecy), za Darkwatch nastoupí Cassidy a upírka Tala, a Alexa z 50cent Bulletproof. Doplní je ještě hrdinka z God of War (která nejspíš bude vypadat stejně jako ve hře, protože více už svléci nejde), Hellgate: London a samozřejmě nesmí chybět ani kráska z Playboy: The Mansion.

  
Cassidy je prostě zákon * Stejně jako detektivka Carla Valenti * Která pilně posiluje, aby se hráčům líbila

Doupě komentuje: Jak se můžete přesvědčit v našem fóru, některé herní hrdinky si přímo říkají o zařazení do podobných časopisů. Mnohým hráčům pak ani nevadí, že nejsou reálné a rádi si zaslintají. I když, nebuďme pokrytci, koho by nepotěšil ve hře pohled na nereálně krásné tělo, když už zabíjíte stovky draků, abyste mohli princeznu vašeho srdce osvobodit?

Zdroj: Gamespot

Diskuze (2) Další článek: STALO SE 10. 9. - každý něco přidá

Témata článku: , , , , ,