Herní pořad Re-Play obmění tým, moderátoři odcházejí za novým projektem

Po osmi letech se s pořadem loučí ikonická dvojice moderátorů i několik dalších členů týmu.

"V sobotu na Prima COOL po o" jste mohli posledních osm let až na krátká období slýchat pravidelně každý týden a vždy se vám tahle slova zřejmě spojila s moderátorskou dvojicí Mikoláš Tuček a Alžběta Trojanová. Oba moderátoři se však s pořadem nyní loučí a s nimi také několik dalších dlouhodobých členů týmu.

Odchozí partička se totiž chystá ponořit do tvorby nového projektu jménem New Game+, který poběží na novém televizním kanálu Seznam TV. Podle vyjádření na sociálních sítích by mělo jít o nový impuls, který tvůrci pořadu potřebují. Kromě Mikoláše "Tukana" Tučka a Alžběty Trojanové se stejným směrem odebírají také Radek "Sterakdary" Starý nebo třeba Melichar "Flygun" Oravec.

O existenci pořadu Re-Play pod hlavičkou Prima TV se ale obávat nemusíte. Dostane jenom nový kabátek a především nové moderátory. Podle informací, které sdílel Sterakdary na svém Facebookovém účtu by se měli tvorby ujmout Martin Rota spolu s dalšími moderátory. 

Níže se můžete podívat, jak se jednotliví zmínění k odchodu vyjádřili na sociálních sítích.

Bude pro vás Re-Play i nadále tradičním zpestřením pro sobotní odpoledne? A jak se stavíte k novému pořadu New Game+? My oběma pořadům přejeme mnoho zdaru.

Diskuze (2) Další článek: Anthem vás v novém videu zve na průzkum lidského útočiště Tarsis

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,