Herní průmysl se zapojuje do pomoci s požáry v Austrálii

Herní průmysl se opět zapojuje do dobročinnosti.

Activison přidalo do Call of Duty: Modern Warfare balíček Outback Relief Pack a díky jeho prodejům se podařilo vybrat více než jeden a půl milionu dolarů na boj s následky požárů, které už několik týdnů sužují velkou část Austrálie. Kromě Activision se ale do podobných aktivit zapojují i mnozí další vydavatelé. Celkový prospěch herního průmyslu tak bude ještě větší.

Svoji ruku k dílu hodlají přiložit také Sony, 2K či Bethesda. Právě Bethesda a 2K se spojili ve snaze získat peníze na pomoc Austrálii a ve společném vysílání chtějí vybrat peníze, které následně poputují na pomoc postiženým oblastem. Na streamu by se měly hrát kultovní tituly obou vydavatelů. Dočkáte se tak Borderlands 3 a Skyrimu. Na stream můžete koukat 15. února. Ve stejný den se bude vysílat také další charitativní stream, v němž narazíte na několik osobností studií Sony Interactive Entertainment.

Do pomoci se zapojili také Kakao Games a Pearl Abyss. Pro hru Black Desert Online spustili charitativní akci, ve které si hráči mohou zakoupit "charitativní tokeny" za herní měnu a dále je mohou použít k otevření speciální linky úkolů. Po jejich splnění dostane hráčova postava nové tituly. Vývojáři si zde stanovili za cíl, aby hráči dohromady koupili pět milionů těchto tokenů do 19. února. Pokud se cíl podaří splnit, poputuje na oběti australských požárů a také zemětřesení v Turecku asi 84 tisíc dolarů.

Váš názor Další článek: Thronebreaker: The Witcher Tales - s kartami za ctí a slávou | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,