Heroes of Anihilated Empires - megalomanské Heroes of Might and Magic

Nedávno jsme ku potěšení mnoha hráčů informovali o tom, že firma Ubisoft zařadila do svého vydavatelského plánu i pátý díl populární série Heroes of Might and Magic. Ještě dříve než pokračování této renomované značky, bychom se však mohli dočkat hry Heroes of Anihilated Empires. Tu vydá ruská firma GSC World Publishing, světová pobočka GSC Game World, přičemž vydání je plánováno ještě na tento rok.

   

Heroes of Anihilated Empires jsou podobné "hrdinské" sérii od 3DO nejen svým jménem ale i konceptem. Opět půjde o kombinaci dvou žánrů, konkrétně RPG a strategie, s tím rozdílem, že vše bude probíhat realtime. Vaše konání bude rozděleno na dvě části; rozvoj hrdiny a management vaší armády.

   

Vybrat si budete moci ze šesti rozdílných stran, pro které je připraven stejný počet prostředí zahrnující jak zelené pláně, kopce a lesy, tak i studené a nehostinné tundry. Během putování krajinou navíc budete komunikovat s neutrálními kmeny, zakládat s nimi aliance nebo třeba obchodovat. Rozvoj hrdiny je pak spjat s výběrem rasy, přičemž každá bude oplývat jinými dovednostmi a bude mít nějaké ty klady i zápory. Strategická část vypadá podle tvrzení autorů ještě lépe, neboť je slibována přítomnost až šedesáti tisíc jednotek na monitoru. Kromě těchto monumentálních bitev je připravována i pestrá škála činností (hledání pokladů, plnění vedlejších questů), jenž budete vykonávat nejen na zemi a v podzemí, ale také na vodě a ve vzduchu.

Zdroj: Worthplaying, Gamershell

Váš názor Další článek: John Carmack chystá novou hru!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,