High Heat BaseBall 2001

Herní kouzelníci z 3DO (Heroes of Might and Magic, Army Man …) si pro nás opět připravili další porci zábavy ve zbrusu novém titulu ze své baseballové řady High Heat BaseBall. HHB2001 se má, podle vyjádření autorů, pyšnit nejen zvýšeným letopočtem ve svém názvu, ale má přinést daleko realističtější zábavu přímo na monitory našich počítačů.
Herní kouzelníci z 3DO (Heroes of Might and Magic, Army Man …) si pro nás opět připravili další porci zábavy ve zbrusu novém titulu ze své baseballové řady High Heat BaseBall (HHB). HHB2001 se má, podle vyjádření autorů, pyšnit nejen zvýšeným letopočtem ve svém názvu, ale má přinést daleko realističtější zábavu přímo na monitory našich počítačů. Hra může těžit ze získané licence na MLBPA (Major League Baseball Player Association), která zaručuje originální a aktuální jména všech týmů a hráčů. Z minulosti sportovních her je dostatečně známo, že hry bez potřebné licence se zkomolenými jmény hráčů mají neúnosně těžší pozici než srovnatelné konkurenční produkty touto vymožeností disponující.

Trumfovým esem hry se má stát dokonalá 3D grafika, která se společně s propracovanou animací postav založenou na snímání skutečných baseballových hráčů postará o snížení náskoku tradičního konkurenta a nejmenovaného krále sportovních her – společnosti EA Sports.

Zajímavostí hry je plná orientace na herní gamepady, které činí z klasického ovládání pomocí klávesnice už jen okrajovou záležitost.

Je jasné, že u sportovních her není možné očekávat převratné novinky. Právě proto rozhoduje sebemenší detail, který může posunout hratelnost hry směrem vzhůru nebo ji úplně zničit. Jak tomu bude u HHB2001 se snad brzy dozvíme také my.

Váš názor Další článek: GeForce 256 poražen svými nejmladšími sourozenci

Témata článku: , , ,