Hitman 3 dostane příští rok nový obsah. Zahrát si ho budete moci i ve virtuální realitě

Stejně jako předchozí díly podporuje IO Interactive i Hitmana 3 ještě dlouhou dobu po vydání. Dnes oznámili své plány na druhý rok.

I když je Hitman 3 zakončením nové trilogie agenta 47, tak stále neřekl své poslední slovo. Studio IO Interactive ho hodlá podporovat i nadále. Přidávání novinek v rámci druhého roku odstartuje 20. ledna 2022. Nově si Hitmana 3 budete moci na PC projít i ve virtuální realitě. Detaily ohledně toho, jaké headsety budou podporovány, se prý dozvíme blíže k vydání.

Kromě toho jsme se také dozvěděli, že nová trilogie Hitmana přesáhla hranici 50 milionů hráčů s tím, že Hitman 3 je tím nejúspěšnějším dílem v historii série. A příští rok bude moci vypadat ještě lépe, protože dalším přídavkem na PC je podpora ray-tracingu. IO Interactive prý spolupracuje s Intelem na tom, aby na jejich procesorech běžel Hitman 3 ještě lépe a bude podporovat i technologii Variable Rate Shading, která pomáhá s kvalitou vykreslování.

Po stránce obsahu se pak můžete těšit na Elusive Target Arcade, což je nový herní mód, ve kterém na vás čekají těžší výzvy. Tyto Elusive Targety nebudou časově omezené a hráči k nim budou mít přístup permanentně. Stejně jako v případě VR verze se i o Elusive Target Arcade dozvíme více až s blížícím se datem vydání.

Tím ale IO Interactive nekončí. Tohle byl jen náhled na to, co pro příští rok chystají. Na jaře nás prý čeká něco velkého a jak můžete slyšet ve videu, tak připravují i nové mapy, nové příběhové linky i herní módy. Hitman rozhodně z herní scény zatím nehodlá odejít.

Zdroj. IOI

Diskuze (1) Další článek: Mark Cerny v novém videu vysvětluje, jak se vyrábí herní konzole

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,