Hitman odhalil epizodickou strukturu a sběratelku

To, že Hitman bude vycházet epizodicky, víme již delší dobu. Vývojáři ze studia IO nám ale nyní odhalili přesné plány, jak bude hra vycházet. Spolu s nimi jsme navíc obeznámeni i s cenou.

První část začleňuje intro a lokaci Paříže, čehož se dočkáme již 11. března. Poté se v dubnu dočkáme Itálie a nakonec v květnu nás hra zavede do Maroka. Mimo těchto lokací se ale můžeme těšit i na měsíční updaty, mezi kterými budou i přídavné lokace v Thajsku, USA a Japonsku. Mezi jednotlivými měsíci pak můžeme očekávat i týdenní live events a jiný přídavný obsah.

„Rozhodli jsme se publikovat Hitmana jako hru se skutečným epizodickým zážitkem.“ řekl Hannes Seifert, hlava studia IO. „Část tohoto rozhodnutí vychází z toho, že získáme ještě trochu času navíc, abychom zajistili, že každá lokace dosáhne kvality, kterou si zasluhuje hra Hitman. Ale hlavním důvodem je, že nám to umožní vytvořit žijící hru, která se bude vyvíjet v průběhu času a vytvoří základ pro budoucnost – tohle je první hra, jejíž příběh bude pokračovat a rozšiřovat se s budoucími hrami Hitman.“

Hru si, tak jako je to například s epizodickými hrami od Telltale, můžete kupovat po částech nebo vše najednou. V případě první možnosti vás první část Intro Pack, která začleňuje prolog a lokace Paříže, vyjde na 15 dolarů a každá další po 10 dolarech jakožto přídavný obsah. Také si můžete koupit Intro pack a zbylé si dohromady pořídit za 50 dolarů v jednom velikém balíčku. Finální možností pak je si jednoduše koupit hru se všemi rozšířeními za 60 dolarů.

1452804058-hitman-collectors-edition.jpg

Nejvíce obsahu se ale dočkají hráči na PS4. Ti totiž dostanou exkluzivní přístup do balíčku Sarajevo Six, což zahrnuje šest nových kontraktů, přičemž každý z nich bude mít svou vlastní lokaci. Hráči na PS4 se také jako první dočkají bety, která je stanovena na 12. února. Ostatní platformy započnou betu až 19. února. Přístup do bety si můžete zaručit předobjednáním alespoň první části hry.

Odhalena byla i parádní sběratelská edice. Ta vás vyjde na necelých 140 eur a nabídne parádní sošku Agenta 47, 60ti stránkový artbook, ikonickou červenou kravatu se sponkou a prémiovou sběratelskou krabici. Lahůdka.

Váš názor Další článek: Tipy na nejlepší stealth tituly a značky herní historie

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,