Hity letošního podzimu: co hrát po letní pauze?

Letos toho bude opravdu hodně, a proto jsme vybrali to nejlepší, co si pro nás tentokrát herní firmy připravili.

Spider-man

Datum vydání: 7. září

Platformy: PS4

Spider-man se nám ukazoval posledních pár let na nejrůznějších veletrzích a na začátku září konečně přijde na PlayStation. Jakožto od exkluzivity na konzoli Sony se od něj očekávají velké věci. Za poslední rok snad nebyl jediný exkluzivní titul, který by nepatřil mezi to nejlepší na současné generaci.  

Spider-ManPS4_E32018_Cellblock_Legal.jpgSpider-ManPS4_E32018_Scorpion_Legal.jpgSpider-ManPS4_E32018_Raft_Zip_Legal.jpgSpider-ManPS4_E32018_Electro_Legal.jpg

Na rozdíl od předešlých her s pavoučím mužem je tento Spider-man pojatý jako AAA hra, a ne jako budgetová záležitost. Ze všech trailerů to zatím vypadá, že to bude Spider-man jak má být. Pohyby jsou krásně plynulé jak při přesunu po městě, tak v soubojích. V tomhle ohledu trochu připomíná Arkham sérii s Batmanem.  

Peter Parker tady nebude žádný nezkušený klučina. Svoje schopnosti už umí dobře ovládat a za tu dobu, co s jejich pomocí udržuje v New Yorku klid, si nadělal také dost nepřátel. Většinu těch, co se objeví jsme viděli v posledním herním traileru. Měli by se ukázat všichni členové ze skupiny Sinister Six.  

Od tohoto titulu má komunita nemalá očekávání nejen kvůli tomu, že na něm pracuje studio Insomniac Games, ale také proto, že by se jejím úspěchem mohla odstartovat vlna her inspirovaných hrdiny od Marvelu. MCU letos oslavilo 10 let existence, tak že bychom se dočkali i nějaké formy MGU?  

Diskuze (4) Další článek: Spider-Man je v Británii nejrychleji prodávanou hrou na trhu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,