Hity na cestě: jaké hry si zahrajete v červnu 2021

I když červen bude hlavně o oznamování novinek na E3 a Summer Game Festu, tak toho budeme mít nového na hraní požehnaně.

Necromunda: Hired Gun

  • Datum vydání: 1. června
  • Platformy: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X

Pořádných stříleček z pohledu první osoby není v aktuální generaci zrovna moc. Za poslední roky se nikomu nepodařilo překonat Doom Eternal, ale vypadá to, že tady máme solidního zástupce tohoto žánru, který by mohl zabodovat. Necromunda je akce z univerza Warhammer 40 000. Nemusíte ale znát tento svět, abyste si hraní Necromundy užili.

Příběh totiž v Necromundě bude až na druhé koleji. Jak jasně naznačují trailery, tady to bude převážně o akci. Zahrajeme si za žoldáka, který má na zdejší planetě plné kriminálníků práce až nad hlavu. Bude se muset vypořádat s notoricky známými gangstery i mutanty. K tomu mu pomůže nejen bohatý arzenál zbraní, ale také jeho tělo, které má pár technologických vychytávek.

Necromunda Hired Gun Screen 3.jpgNecromunda Hired Gun Screen 2.jpgNecromunda Hired Gun Screen 1.jpg

Tyto prvky, stejně jako jednotlivé zbraně, si budete moci v průběhu hry libovolně upravovat tak, aby vám hratelnost pěkně seděla do rukou. Vypadá to, že si vývojáři ze Streum On Studia vypůjčili pár nápadů od výše zmíněného Eternalu. Zdejší žoldák totiž bude po arénách poskakovat podobně, jako Doomguy v pekle.

Váš názor Další článek: Arénovka Destruction AllStars brzy přidá počítačem ovládané soupeře

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,