Hity na cestě: Jaké hry si zahrajete v říjnu 2021. Far Cry, Strážci Galaxie a další

Podzimní sezóna je v plném proudu a o očekávané tituly není nouze. Po několika odkladech tady máme novinky od Ubisoftu, sportovní záležitosti i návraty kultovních sérií.

FIFA 22

  • Datum vydání: 1. října
  • Platformy: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X, Nintendo Switch

Pokud jste si nepřiplatili za nějakou z dražších edicí nového ročníku FIFA, tak se ke hraní dostanete právě 1. října. Zase to bude o něco hezčí fotbal s aktualizovanými soupiskami a oficiálními licencemi, což je největší výhoda této značky oproti konkurenci. Ne na všech platformách ale bude tentokrát vypadat stejně.

Není to poprvé a ani naposled, co ročník FIFA vychází na více konzolových generací. Na technologické novinky, kterými se EA chlubilo při oznámení, narazíte pouze na PlayStationu 5 a Xboxu Series S|X. Docela nás zarazilo, že “lepší” verze nebude dostupná na PC, i když tam by po stránce výkonu neměl být nejmenší problém.

f22air.jpgFIFA-crossplay-leak-22-23.jpgfifa-21-trailer-debuts-kylian-mbappe-1260x710.jpg

Na PC tedy bude fotbálek totožný s tím, který vyjde na PlayStation 4 a Xbox One. Po stránce obsahu by ale mělo být vše stejné. Nechybí kampaň, vylepšený režim Volta ani Ultimate Team s pořádnou porcí nových karet.

Diskuze (2) Další článek: Říjnové hry zdarma s Games With Gold přináší nostalgické herní pecky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,