Hogwarts Legacy se možná posune až na příští rok. Dle spekulací je vývoj v problémech

Velké RPG ze světa Harryho Pottera mělo podle původních plánů vyjít už loni. Dle nových spekulací by ale nemuselo stihnout ani letošní rok.

Hogwarts Legacy je bezesporu jednou z nejočekávanějších her, které momentálně ve studiích Warner Bros. vznikají. Zatím jsme z ní viděli jen krátký trailer a naposledy jsme o ní slyšeli v souvislosti s odkladem. Nemusela by to ale být poslední změna ohledně vydání. Novinář Colin Moriarty v podcastu Sacred Symbol řekl, že jeho zdroje ze zákulisí mluví o vydání hry až v roce 2023. 

Do podrobností pochopitelně nezachází, ale dodal k tomu, že je vývoj v problémech. Jako vždy je potřeba neoficiální informace brát s rezervou, ale nedivili bychom se, kdyby zanedlouho přišla zpráva přímo od Warner Bros.. Ani letos to nevypadá, že by se doba odkládání měla chýlit ke konci. 

Jak jsme se dozvěděli minulý týden, tak vývojáři jsou připraveni svoji hru pořádně ukázat. Má k tomu dojít na další prezentaci PlayStationu, která by měla proběhnout v únoru. Opět se ale zatím jedná pouze o spekulace, takže nakonec vše ještě může být trochu jinak.

Zdroj: Eurogamer.net

Diskuze (2) Další článek: Za rohem je možná nativní Playstation 5 verze battle royale hitu Apex Legends

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,