Hogwarts Legacy se ukázalo v novém filmečku. Známe také jméno jednoho z profesorů

Od prezentace v rámci Autodesk Vision Series velké novinky očekával málokdo. Hře ze světa Harryho Pottera od Avalanche Studios ale byla věnovaná docela velká část, během které se ukázal i nový filmeček. Na scéně se mimo jiné objevil i hipogryf.

V části, kdy byla řeč o motion capture postav, se ukázal jeden z profesorů, kterého jste mohli vidět už v předchozím videu ukázaném v rámci State of Play. Jeho jméno je Abraham Ronan ze Zmijozelu a bude profesorem kouzelných formulí. V příběhu Harryho Pottera byl na této pozici třeba Filius Kratiknot. Tyto informace potvrdil i komunitní manažer studia. 

b45b7157-3d84-4a7e-8f51-13ea536eaf18f9e1313c-eb1c-4e03-85ef-b530e4b95e082937d2fc-61ca-42f5-b212-bce67aff3aca

Na chvíli se ukázala i tvorba postavy. Zatím to vypadá na docela klasický editor. Nejspíš nebudeme moci jít do takových detailů jako třeba v Lost Arku. Svému čaroději budete moci upravit nejen tvář a postavu, ale také oblečení. Pokud vás zajímají věci přímo z vývoje, určitě se podívejte na celý segment Hogwarts Legacy

I když má Hogwarts Legacy vyjít ještě letos, tak stále neznáme jeho datum vydání. Zanedlouho ale začíná Gamescom, což by nebyla vůbec špatná příležitost pro jeho odhalení.

Zdroj: Reddit, mp1st.com

Váš názor Další článek: Nintendo: Žádný nový hardware letos odhalovat neplánujeme

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,