Homefront: The Revolution představen, nabídne otevřený svět

Po letmém úniku oficiálního obalu to tu máme černé na bílém. Homefront: The Revolution je novou akcí Cryteku, která přinese otevřený svět a hutnou atmosféru.

Kolem horké kaše už se chodit nebude. Homefront: The Revolution se dočkal oficiálního oznámení. Válečná akce s otevřeným světem dorazí na PC, PS4, Xbox One, Mac a Linux v roce 2015. A čekají nás oproti předchůdci podstatné změny.

Druhý díl se odehrává ve Filadelfii, čtyři roky poté, co Severní Korea obsadila USA. Z města se stalo opuštěné a přísně hlídané ghetto, kde civilisté žijí ve strachu a útlaku. Vy na sebe vezmete roli chlápka, který sjednotí odboj a poslouží jiskrou k revoluci.

homefront_the_revolution_1.jpg homefront_the_revolution_2.jpg homefront_the_revolution_3.jpg

Stěžejním bodem má být především otevřený svět poháněný novou generací CryEnginu, který má reagovat na počínání hráče a měnit se v závislosti na jeho činech. Naučíme se taktiky odboje a povedeme boj v proměnlivém terénu, kde přežití závisí na chytrosti a vytrvalosti. Důležitým aspektem hry bude sjednocování odboje, stavění nových základen a rozšiřování svého vlivu ve světě.

O hře se mnohem více dozvíte v našem rozsáhlém preview, které pro vás již připravujeme. Prozatím si vychutnejte trailer a galerii.

Galerie

homefront_the_revolution_4.jpg homefront_the_revolution_5.jpg homefront_the_revolution_6.jpg
homefront_the_revolution_7.jpg homefront_the_revolution_art.jpg

Diskuze (5) Další článek: Forza Horizon 2 oficiálně potvrzena pro Xbox One a Xbox360

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,