Homefront: The Revolution přinese kooperaci až pro 4 hráče

Světlo světa uzřela obrovská nálož informací o hře. Vývojáři se do jisté míry nejspíš nechali inspirovat CD Projektem RED.

Není žádným tajemstvím, že existenční problémy původního vydavatele THQ hluboce poznačily tuto hru. Po nepříliš vydařeném prvém dílu mají vývojáři z Dambuster Studios co dělat, aby se jim povedlo přesvědčit hráče o kvalitě jejich práce. Dnes se k nám dostalo i několik triků, které by jim to měly usnadnit.  

Designér hry Fashat Salim totiž prohlásil, že se o hru budou starat minimálně rok poté, co vyjde. Jak to ale bude celé vypadat? Tak za prvé, hra nebude ponoukat žádný placený obsah. Veškeré doplňkové balíčky a mapy budou zdarma pro všechny majitele základní hry. To je i důvod, proč ke hře nebude dodáván žádný Season Pass. Ale má to jedno ale. Ve hře se vyskytnou mikrotransakce. Salim tvrdí, že je v jejich zájmu co nejvíce se vyhnout modelu pay-to-win. Mikrotransakce by měly představovat jakousi "extra volbu" pro nedočkavé hráče. Na podobná prohlášení jsme zvyklí, a bez řádné zkoušky je těžké zhodnotit, nakolik jsou jeho slova pravdivá. 

Kromě toho další designér prozradil, kolik času by měla zabrat singleplayerová složka hry. Mělo by to být kolem 30 hodin. Hra bude obsahovat při vydání prvních 12 misí, ve kterých se ocitnete mezi rebely v KLDR. Dalších 20 misí přijde v podobě updatů.  Mnohem důležitější je ale fakt, že se dočkáme kooperčního módu až pro 4 hráče jménem Resistance, kde se s kamarády postavíte vojákům KPA. Nebudou chybět příběhové mise, customizace postavy, získávání zkušeností, zbraní a vybavení. Zkrátka pořádná porce zábavy.

Bety se dočkají pouze majitelé konzole Xbox One, a to již 14. února. Samotná hra vychází 20. května pro počítače (Windows, Linux, Mac), PS4 a XONE. 

1453822038-hftr-co-op-all-media-02.jpg1453822039-hftr-co-op-all-media-01.jpg1453822039-hftr-co-op-all-media-04.jpg

1453822039-hftr-co-op-all-media-05.jpg1453822040-hftr-co-op-all-media-03.jpg1453822040-hftr-co-op-all-media-06.jpg

Váš názor Další článek: Ubisoft začal rozesílat klíče do bety The Division

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,