Homeworld 2 a Chrome v prodeji v ČR

Od dnešního dne máte možnost zakoupit v ČR dva nové herní tituly, které by neměly chybět ve vaší sbírce her. Homeworld 2 je pokračování úspěšného předchozího dílu, který po uvedení na zahraničním trhu předčil veškerá očekávání a mezi hráči zaujal vysoké postavení v jejich osobním ohodnocení. Chrome se chce se svým novátorským přístupem a překrásnou grafikou prosadit na zcela přeplněném poli 3D akcí letošního roku a jestli se mu to povede, záleží opět jen na vás. Pojďme se na jednotlivé hry podívat zvlášť.

Za taktickou akční hrou Chrome stojí polský tvůrčí tým Techland, který chce do žánru FPS vnést nový vzduch. Unikátní kombinace nových prvků a inovací vytváří z tohoto titulu víc než nabízí běžný rámec taktických akčních her. Hra se pyšní unikátní atmosférou, jedinečným prostředím a bohatým arzenálem zbraní (nože, pistole, sniperky, plasmové pušky, plamenomet, raketomet a další). Chybět nebude krom rozsáhlého singleplayeru, který se odehrává v nově objeveném solárním systému Valkyria, ani hra více hráčů, samozřejmě s množství módů a herních map. Ponořit se můžete do strhující podívané v dech beroucí detailně vykreslených scenérií a fyziky enginu Chrome. FPS Chrome vychází v ČR s českými titulky od společnosti Cenega. Více informací o této hře se můžete dočíst v naší recenzi.

   

Další hrou, kterou na český trh přináší společnost Cenega, je jeden z nejočekávanějších vesmírných projektů tohoto roku, titul Homeworld 2, pokračování proslulé strategické hry studia Relic Entertainment. Národ Higaranů má nového nepřítele a musí opět bojovat o svou planetu. Nové single-playerové mise přinášejí opět velký zážitek ve strhující podívané na detailně zpracovaný vesmír a všechny objekty provedené v novém 3D enginu. Hra kromě vylepšené grafické stránky přináší řadu novinek od zjednodušeného ovládání, doprovodnou hudbu až přes řadu nových jednotek ve hře. Těšit se však můžeme také na multiplayer až pro 5 hráčů, který bude hratelný po síti i internetu. V ČR bude k dostání v originálním znění s českým manuálem. Více informací o této hře se můžete dočíst v našich prvních dojmech.

   

Zdroj: tisková zpráva

Váš názor Další článek: Finální patch v1.1 pro Star Trek: Elite Force 2

Témata článku: , , , , , , ,