Horizon: Forbidden West bude mít jeden konec. Hráč ale může ovlivnit některé události

První letošní exkluzivita PlayStationu vychází už za pár týdnů a z Guerrilla Games k nám stále proudí nové informace. Tentokrát ohledně zakončení příběhu.

Není nic neobvyklého, že příběhové hry mají několik možností, jak celá dějová linka může dopadnout. V případě Horizonu: Forbidden West ale dojdou všichni hráči ke stejnému závěru. V rozhovoru pro italský web Everyeye to prozradil Benjamin McCaw, který má příběh Horizonu na starosti. Některé události v průběhu hry ale ovlivnit můžete. 

"Čas, který se rozhodnete strávit s některými vedlejšími postavami, bude mít efekt na průběh děje, i když často bude minimální. Aby bylo jasno: Horizon: Forbidden West má jeden konec, velmi silný a působivý, ale nějaké drobnosti se mohou lišit podle toho, kterým postavám budete věnovat pozornost. K tomu v určitých momentech dojde i na morální rozhodnutí, která budou mít také následky."

Ke slovu se dostala také Annie Kitain, která se podílí na psaní příběhu. Ta prozradila, že Forbidden West se odehrává 6 měsíců po událostech prvního dílu, kdy se nákaza mechanických monster začíná rozšiřovat po celém světě. S chováním mechanických druhů se mění i klima, takže se Aloy bude vypořádávat třeba se silnými bouřemi. Právě zkoumání nákazy ji zavede na západ až do rozbořeného San Francisca a Yosemitského údolí.

Zdroj: wccftech

Váš názor Další článek: Desmondova trilogie Assassin's Creed měla původně končit cestou do vesmíru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,