Horizon: Forbidden West se rozroste o DLC Burning Shores. Aloy v něm zamíří do Los Angeles

Sony si toto oznámení neuhlídalo úplně nejlépe, a tak jeho odhalení během The Game Awards nebylo takovým překvapením. 19. dubna příštího roku se nicméně ještě jednou vydáme do světa mechanických monster s Aloy v hlavní roli. Je celkem překvapivé, že oznámení uvádí jako platformu jen PlayStation 5, i když Forbidden West původně vyšel i na PlayStation 4.

Stejně jako ostatní části světa se k nepoznání změnila i Kalifornie, kam má Aloy v Burning Shores zamířeno. Los Angels se proměnilo v lávu chrlící souostroví, které je územím klanu Tenakth. Příběh navazuje na konec základní hry, takže pokud vám chyběly odpovědi na některé otázky, určitě si přijdete na své. Kromě nového prostředí se můžete těšit i na nové postavy, vybavení a spoustu dalšího. 

Pro Guerrilla Games jsou Burning Shores ambiciózním projektem, ve kterém vám chtějí Los Angeles ukázat v neokoukaném stylu. Můžete ho prozkoumávat i pod vodní hladinou či v oblacích na zádech Sunwinga. Již brzy bychom se měli dočkat dalších detailů. 

Zdroj: PS.Blog

Váš názor Další článek: Do Modern Warfare II příští týden zamíří první raid. Atomgrad pokračuje ve vyprávění příběhu kampaně

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,