Horizon Zero Dawn 2 je skoro oficiální, prozradila to herečka

Herečka, která ztvárněla jednu z postav DLC The Frozen Wilds zřejmě prozradila více než by bylo vhodné.

Horizon patřil mezi nejlepší herní kousky roku 2016 a hned bylo prakticky jasné, že dostaneme i pokračování. Guerrilla Games zatím sice nic oficiálně neoznámili, ale naši jistotu teď podpořila herečka Janina Gavankar. Zřejmě jí totiž trochu ujela pusa při žívém streamu ze Star Wars Celebration.

Gavankar si v DLC The Frozen Wilds zahrála roli Tatal. Nejde o stěžejní roli, ale postava se dost možná objeví v pokračování epického RPG. Zřejmě tedy ví dost věcí, které ještě nejsou oficiální. A jednu z nich asi omylem propálila, když se bavila s jednou z fanynek, která jí děkovala za Horizon Zero Dawn. Herečka jí potom odpověděla "Počkej na pokračování, vím nějaká tajemství, z toho se zblázníš,"

Je tedy takřka jasné, že na pokračování úspěšného RPG se již pracuje a je to následující projekt Guerrilla Games. Vzhledem k tomu, že navíc herečka mluví o tajemstvích, která zná, dost možná je v příběhu její postava výrazněji zapojená. Horizon: Zero Dawn zatím není oficiálně  představený a na datum vydání si tak budeme muset počkat. Počítat ale můžeme s tím, že půjde i tentokrát o exkluzivní titul pro PlayStation. 

Diskuze (3) Další článek: V novém traileru na šílenou akci Rage 2 proti vám půjdou úplně všichni

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,