Horor Blair Witch ve světových recenzích nezklamal

Hororovka oznámená na E3 vypadala na první pohled opravdu skvěle. Jak se ukazuje, tak ani finální produkt nebude špatný.

Při odhalení Blair Witch se okamžitě objevila srovnání s hororovým kouskem Outlast, který se stal jedním z nejúspěšnějších hororů posledních let. Vývojáři ale slibovali poněkud jiný zážitek a ten také dodávají. V Blair Witch jde o psychologický horor, kde se setkáte s pořádnou dávkou nadpřirozena a ani přítomnost roztomilého zvířecího parťáka vás strachu rozhodně nezbaví. 

Hra se odehrává v roce 1996 a jako bývalý Marylandský policista se snažíte pomoci hledat ztraceného chlapce. Vyrazíte do tajemného lesa, který už od pohledu není úplně obyčejný. Budete muset čelit své minulosti i zlým silám, které se v útrobách lesa skrývají. K ruce vám bude psí pomocník, kterého můžete využít ke hledání nebo třeba tomu, aby vás varoval před nebezpečím. Hra vyšla na PC a Xbox One a její známky se většinou pohybují mezi sedmi a osmi body z deseti. Na naši recenzi se můžete těšit už brzy.

Diskuze (1) Další článek: Nástupce legendárního Homeworldu je ve vývoji, přispět můžete i vy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,