PC | Téma

Hra týdne: Auta: Burákův národní šampionát za 399 Kč

Doupě 17. září 2009
Každý týden najdete v obchodech některé největší herní pecky za super cenu. Doupě jako partner akce vás s nimi seznámí.

Společnost CDProjekt připravuje atraktivní slevovou akci jménem:

„Každý čtvrtek novou hru“. 

ctvrtek hra.jpgHlavním cílem této akce, jak už samotný název napovídá, je přinášet hráčům pravidelně každý čtvrtek notnou dávku herního adrenalinu a tím tak zpravidelnit přísun počítačových her. Tato akce se týká her z kolekce Extra Klasika, TopSeller a Platinová edice. Nebudou však chybět ani dětské hry z Disney Magické kolekce a Podle filmu.

Doupě jako mediální partner celé akce vám bude pravidelně přinášet informace o zlevněných hrách a dočkáte se i několika zajímavých soutěží o atraktivní ceny.

Hrou tohoto týdne jsou zábavné závody podle podařeného animáku -  Auta: Burákův národní šampionát, které najdete v obchodech za cenu 399 Kč.



Nadšení a vzrušení ze závodu o Zlatý Píst možná bude muset počkat až do dalšího ročníků, ale Kardanová Lhota se ihned po skončení závodů stala nejnavštěvovanějším městem na silnici 66.
A to hlavně díky jejich nejnovějšímu obyvateli, kterým je oblíbený Blesk McQueen. Blesk si zde založit svůj tréninkový tábor a právě to do těchto téměř zapomenutých míst přitáhlo život, nové návštěvníky a pozornost. Kardanová Lhota už není destinace, kolem které se „projíždí“, ale místo, kam každý zavítá rád a zdrží se v domovských končinách známého a milovaného závodníka.

burak 01.jpg burak 02.jpg

Hra, pokračování v příběhu červeného závoďáku, zavede hráče do rušného městečka, žijícího novým životem, v němž neony neustále blikají a nový závod je doslova za rohem.

Pozor! Pozor! Burákův národní šampionát právě startuje! Setkejte se znovu s oblíbenými hrdiny z filmu Auta. Ale nejen to. Poznejte i všechny nové mezinárodní závodníky a jejich týmy, kteří se rozhodli postavit se Blesku McQueenovi a změřit s ním síly v prvním mezinárodním závodním šampionátě. Závody se odehrají přímo v Kardanové Lhotě.

Vlastnosti hry:

» vydejte se znovu do známých míst v Kardanové Lhotě a prozkoumejte nová zákoutí, která zatím zůstávají utajena
» hrajte v novém monster módu „obrovských aut“
» vrhněte se po hlavě do rychlé jízdy na okruhu s pěti novými mezinárodními závodníky a obruste vzorek na nových pneumatikách
» zavrťte se v rytmu dvaceti nových mini her jako je například Ramonům rytmický rachot a Fillmorova palivová mánie.
» změřte síly s přáteli a utkejte se s nimi ve více jak deseti hrách pro dva hráče – multiplayer mode.
 

Váš názor Další článek: Střípky z Modern Warfare 2

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,