Hráči chtějí akční The Division na PC, sestavují petici

Jedno z největších překvapení letošní výstavy E3, post-apokalyptický online titul The Division, zvedlo nejedno obočí. Hra je však oznámena pouze pro next-gen konzole. Zatím.

Není tajemstvím, že nejnovější herní přídavek do rodiny Toma Clancyho z dílen Ubisoftu patří mezi nejsledovanější hry výstavy, a také mezi malý počet titulů, které se dají opravdu označit slůvkem next-gen. Titul však byl zatím oznámen pouze pro konzole PS4 a Xbox One, což vynechává početnou PC komunitu.

Právě ona vystartovala s peticí, aby se připravovaný titul objevil také na této platformě. V době vydání aktuality měla petice přes 48 tisíc podpisů, což poukazuje na značný zájem o novinku Ubisoftu. Dokonce i sám vydavatel v nedávném rozhovoru pro Machinimu povzbudil PC komunitu a nabádal hráče k podpisu petice, aby se zvedl zájem o titul a zvýšila pravděpodobnost, že se opravdu časem objeví i mimo next-gen konzole.

Navíc vývojáři už dříve naznačili, že vůbec nevylučují vývoj titulu na ostatní platformy. Šance tedy rozhodně je, a ne malá. Co si o titulu myslíte vy? Chcete jej na PC?

Zdroj: RPS

Diskuze (5) Další článek: Startuje alfa test Battlefieldu 4, HW požadavky odhaleny

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,