Hráči vyrazili do Breakpointu, nafotili krásné 4K snímky ostrova Auroa

Ubisoft vždy uměl tvořit krásné světy a Breakpoint je toho dalším důkazem. Co na to hráči?

Pokud jste už prosvištěli naší recenzí na nejnovější dílko Ubisoftu, pak jistě víte, že je Breakpoint plný skvělých momentů a akce, kterou zužují všudypřítomné chyby a bugy. Ať už si o hře ale myslíte cokoliv, Ubisoft vždy uměl tvořit nádherné světy jako stvořené pro fotografování. A ani nový Ghost Recon není výjimkou. 

Již tradičně jsme tedy vyrazili do terénu a vylovili ty nejlepší snímky, které hráči na fiktivním ostrově Auroa pořídili. A je rozhodně na co koukat, protože kromě integrovaného foto režimu hra obsahuje celou řadu grafických vychytávek a prvků, exkluzivních pro PC platformu. Také jsme byli překvapeni, že náš redakční notebook s grafickou kartou GeForce GTX 1070 zvládl titul bez sebemenších problémů. Navzdory spoustě bugů a chybek je tak optimalizace precizní a pokud nebudete chtít šponovat rozlišení až na 4K, hru si užijete bez nutnosti vlastnit nadpozemské železo.

Breakpoint navíc ušel oproti Wildlands dlouhou grafickou cestu. Hra nabízí mnohem ostřejší a věrnější textury povrchů, bujnou a hustší vegetaci (lesy a džungle tu opravdu vypadají přirozeně), detailnější postavy a vybavení a celou řadu maličkostí, jako je volumetrické osvětlení, krásné částicové efekty výbuchů a kouře a další. PC verze se zkrátka má čím pochlubit, o tom se ostatně můžete přesvědčit v této galerii. 

Diskuze (2) Další článek: Nintendo prodalo v Evropě přes 10 milionů kusů konzole Switch

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,