Hráli FPS, sousedé zavolali policii

Určitě už se vám stalo, že vám nejednou někdo vynadal kvůli příliš hlasitému zvuku linoucímu se z vaší repro soustavy – nejlépe zrovna když jsme měli perfektně rozjetou nějakou střílečku nebo strategii. Ano, dá se nad tím jen mávnout rukou a s pootočením kolečka na bedničce se vše uklidní, nicméně dva jednadvacetiletí mladíci z dánské Kodaně tolik štěstí neměli.

Jejich sousedé v noci uslyšeli výstřely vycházející z jejich domu, a tak nelenili a zavolali policii. Na místo po krátké chvíli dojelo několik vozů s plně ozbrojenými muži zákona, kteří se nahrnuli do onoho domu, mladíky zatkli a odvedli a jali se prohledávat dům. Jaké však bylo jejich překvapení, když zjistili, že výstřely nepocházely ze zbraně, ale z FPS střílečky na PS3, kde byl zrovna puštěn prostorový zvuk 5.1. Po tomto nedorozumění byli překvapení muži propuštěni domů.

Na závěr jen doplníme, že u kodaňské policie nejsou podobné výjezdy ničím neobvyklým, byť se obvykle jedná spíše o hluk ze zábavní pyrotechniky, než-li o hry.

Zdroj: Gamezine

 

Diskuze (3) Další článek: Galerie: Free Realms

Témata článku: , , ,