Hrdinové v Bitvě o Středozemi

Co by to bylo za hru ze Středozemě bez velkých hrdinů, silných bojovníků a obratných hobitů? Pojďme se podívat, jak si s nimi poradí Electronic Arts ve strategii Battle for Middle-Earth 2.

Tvůrci si pro nás připravili video, na němž všechny možnosti krásně ukazují. Počínaje tvorbou vašeho vlastního hrdiny, jeho vzhledu, schopností a vlastností, vše by mělo být ve hře jednoduché a přitom účelné. Když k tomu připočteme, že každý hrdina pak bude mít svoji statistiku, vytvoříte si časem své oblíbence, kteří budou mít desítky ocenění jejich bojových schopností.

  

Stejně jako v předchozím díle, i zde dokáže dobré využití hrdiny zvrátit průběh zdánlivě prohrané bitvy. Autoři krásně ukazují vše na příkladu zabijáka, který je schopen vyšplhat po zdech a zneškodnit nepřátelského generála ještě v základně. Když se k tomu přidá schopnost vyvolat si draka, je jasné, že i jeden hrdina je schopen udělat z nepřátelského tábora kůlničku na dřevo, možná přitom stihne i do táboráku, vzniklého z nepřátelských budov, přikládat vojáky.

Download (ukázka hrdinů, 130 MB): Doupě

Související informace (Battle for Middle-Earth 2)
Platforma
: PC
Žánr: real-time strategie
Výrobce: EA LA (
http://www.ea.com/)
Vydavatel: EA Games (
http://www.ea.com/)
Distributor ČR: EA Czech (
http://www.eagames.cz/)
Homepage:
http://www.ea.com/official/lordoftherings/bfme2/us/home.jsp
Předpokládané datum vydání: únor 2006
Preview:
http://www.doupe.cz/h/PChry/Ar.asp?ARI=112619&CAI=2125

Zdroj: Gamershell

Váš názor Další článek: Chystá se MMO podle Stargate

Témata článku: , ,