Hříčka Fall Guys: Ultimate Knockout je obrovský hit

PUBG či GTA jsou sice starší tituly, ale i tak se prodávají stále skvěle. Momentálně však musejí koukat v žebříčcích na záda Fall Guys: Ultimate Knockout, které se stalo nečekaným letním hitem.

Bláznivá vyřazovačka s jednoduchou grafikou, která pobláznila internet. Tak by se dalo ve zkratce definovat Fall Guys: Ultimate Knockout variace na battle royale, která přináší do žánru absolutně svěží vítr a ohromnou dávku nadsázky. V současné době je hra tak populární, že má problémy se servery a i přesto ji na Steamu kupuje tolik lidí, že je na absolutní špici žebříčku prodejnosti.

Největší popularita se přitom dala očekávat na PlayStationu 4, kde hru dostali předplatitelé PS Plus zdarma. Kromě prodejů se daří Fall Guys také na streamovací platformě Twitch.tv, kde se jí daří sbírat obrovské počty sledujících. Na hru koukají v jeden moment stovky tisíc diváků. Skvěle je na tom hra i z hlediska zároveň hrajících uživatelů. Těch bylo na Steamu v neděli skoro sto dvacet pět tisíc. Vyzkoušeli jste už také tuto bláznivou hříčku?

Váš názor Další článek: Blizzard vzdal hold zesnulému hráči, Reckful bude součástí světa WoW

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,