Hry jsou i pro malé holčičky (a ne zrovna z F.E.A.R.)

Nějakou shodou okolností se dnes střetly plány Buena Vista Games a Vivendi Universal a každá společnost vydala dvojici her pro dívčí publikum.

Buena Vista distribuují hry z dílen studia Disney, takže se můžeme dočkat dvojice popelkovských titulů. Popelka totiž půjde začátkem příštího měsíce do světa na DVD, takže její příběh si mohou děti vychutnat i v Cinderella: Magical Dreams. Pokud vás však spíše zajímá, co dělala Popelka po konci klasické pohádky, můžete sáhnout po Disney`s Cinderella Dollhouse 2. Můžete libovolně zdobit zámek desítkami dekorací a tančit na plesech s princem.

 

Vivendi Universal se zase chystají těžit ze značku Barbie. Barbie and the Magic of Pegasus vrhá Barbie vstříc útrapám a nutí ji zachránit celé království od zkamenění z rukou zlého čaroděje. My Scene Goes Hollywood zase přivede Barbie a její společnice do Holywoodu, kde budou tvořit filmy, a kdo ví, možná budou dokonce konkurovat The Movies z dílny Lionhead Studios ;)

Doupě komentuje: Možná si podobných her jen nevšímáme, každopádně se zdá, že jich mnoho není. A tak je dobře, že se alespoň občas vyskytnou tituly, které nejsou mainstreamové, ale patří i menší kategorii mladších hráček.

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: GALERIE: Středeční kolekce obrázků

Témata článku: