Hry z Mega Drive na Revolutionu

Pokud sledujete dění okolo chystané konzole Nintendo Revolution, určitě víte, že přístroj má podporovat službu Virtual Console. Ta vám umožní si stáhnout a zahrát hry ze starších systémů od Nintenda, jako třeba NES a SNES. Ale dočkáme se i konkurenta. Společnost SEGA totiž oznámila, že poskytne pro službu Virtual Console výběr těch nejlepších her z jejich systému Mega Drive.

  

"SEGA pokračuje ve vývoji inovativních cest, aby ukázala vedoucí pozici její nové generace," prohlásil Naoya Tsurumi, ředitel SEGA America a SEGA Europe. "Podpora služby Virtual Console představí více hráčům klasické Mega Drive hity a pomůže znovu oživit spoustu našich oblíbených značek," dodal.

Karel Kališ komentuje: Po letech soupeření se zase jednou na stejné konzoli objeví dva hlavní hrdinové obou firem; instalatér Mario a nadzvukový ježek Sonic. Opravdu jsem zvědavý, které hry z Mega Drive se na Revolutionu objeví. Snad se bude jednat i o takové pecky, jako Ecco the Dolphin či Phantasy Star. Každopádně je takřka jisté, že služba Virtual Console od Nintenda bude trefa do černého.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Obsidian chystají nové RPG

Témata článku: , , ,