Hry zadarmo, nebo se slevou: 30 let vydavatelství Funcom a strategie z univerza Warhammer 40 000 zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Spring Sale Warm-Up

I když to v posledních dnech není moc poznat, tak bychom měli mít jaro za dveřmi. GOG se na to připravuje další z řady slevových akcí, ve které najdete hlavně starší tituly. Na první pohled nás zaujala dnes už trochu pozapomenutá stealth akce The Saboteur (5$). V nacisty okupované Paříži za druhé světové války se v roli Seana Devlina, který přišel o své milované, pokusíme dostáhnout své pomsty.

c8bbb077-c45e-44e6-a75f-3f9a1cb3cff7

Jak by to vypadalo, kdyby všichni členové společnosti byli neustále pod vlivem omamných látek? Na tuto otázku odpovídá We Happy Few (6$), ve kterém se do takového světa podíváme. Jakmile ale odpadnou účinky drogy, rychle poznáte, že to tady rozhodně není tak ideální. Zdejší strážci zákona ale nemohou dopustit to, abyste viděli svět v jeho pravém světle.

Když už byla zmínka o jedné pozapomenuté hře, můžeme přihodit také NecroVision (1$), která nás zavede do Británie za první světové války. Do bitev v bunkrech a zákopech se ale tentokrát zapojí i síly podsvětí, se kterými se musíme v roli mladého Američana Simona Buknera vypořádat. Za zkoušku stojí také samostatné rozšíření NecroVision: Lost Company (1,4$).

Hitmanovi se nyní daří díky spojení všech dílů nejnovější trilogie dohromady. Pokud se ale chcete vrátit ke starším dílům plešatého zabijáka, je tady pro vás IOI Collection (14,5$). V ní najdete vše od Codename 47 až po Absolution. Kromě Hitmana balík obsahuje také akci Freedom Fighters.

Diskuze (2) Další článek: ChatGPT vymyslel a naprogramoval vlastní hru. Ve skutečnosti ale nápad okopíroval a pak vykradl sám sebe

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,