Hry zadarmo nebo se slevou: akce na DLC a vesmírná strategie zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Games Store – GoNNER a Offworld Trading Company zdarma 

Tento týden tady máme opět dvojici titulů, které už mají svoje léta, ale nepatří mezi ty nejznámější kousky. První z nich je plošinovka GoNNER od studia Art in Heart. Patří do žánru rogue-like, takže ji budete moci hrát několikrát a stále budete objevovat něco nového. 

image.png

Zdejší svět je procedurálně generovaný. Úkolem hlavního hrdiny je najít drahokam pro svého jediného přítele. Aby se k němu dostal, musí projít skrz temné podzemí, kde se skrývá celá řada nebezpečných nepřátel.  

Druhým titulem je Offworld Trading Company. Jedná se o strategii zaměřenou na obchodování. Začnete budováním své vlastní kolonie na Marsu a postupně vytvoříte plně fungující impérium. Tedy pokud budete ke všemu přistupovat správně. V případě, že se vyžíváte v nejrůznějších grafech a tabulkách, Offworld Trading Company vás jistě potěší. Navíc se do hraní můžete pustit i v multiplayeru. 

Diskuze (2) Další článek: Tvůrci Černobylu chystají pro HBO seriál na motivy The Last of Us

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,