Hry zadarmo nebo se slevou: akce na Fallout a Stubbs the Zombie zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse a Paladins Epic Pack zdarma

Zatímco ve většině her se zombie tematikou hrajete roli toho, kdo nemrtvým ustřeluje hlavy, Stubbs vás postaví do role jednoho z hordy nakažených. Váš cíl je naprosto jednoduchý. Dostat se k co největšímu počtu lidských mozků.

image.png

Tato hříčka, kterou najdete v rozdávačce Epicu, se odehrává v roce 1959 ve městě Punchbowl. Dříve to bylo pokrokové místo, kde se budoval progresivní a ideální život. Zdejší obyvatelé ale nějak nepočítají s tím, že jejich poklidné životy přijdou narušit zombíci v čele se Stubbsem.

Kromě toho se na bonusy zdarma mohou těšit hráči free-to-play FPS střílečky Paladins, o které se často mluví jako o kopírce Overwatche. I když je na tom něco pravdy, tak nutno uznat, že se o ní její vývojáři starají mnohem lépe než Blizzard o Overwatch. S Epic Packem se dostanete ke čtyřem hratelným postavám a pro každou z nich navíc odemyká jeden skin.

Váš názor Další článek: Nové Saints Row v dalších záběrech ukazuje přestřelky a honičky s policií

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,