Hry zadarmo, nebo se slevou: akce na hity od malých studií a hororovka Darkwood zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – Devolver Digital Publisher Sale

Vydavatelství Devolver Digital už si dlouhá léta jede svým tempem a dává prostor hlavně nápaditým hrám od menších vývojářských týmů. Tento týden hry z jejich repertoáru můžete najít ve velké slevové akci na GOGu. Začneme naprostou klasikou. Hotline Miami (1,66$) funguje na jednoduchém konceptu, kdy musíte pobít všechny nepřátele v oblasti bez toho, aby vám uštědřili jedinou ránu. Nejste totiž žádný superhrdina a každý nepřítel vás pošle k zemi během mrknutí oka. Na pozadí toho všeho navíc zní parádní soundtrack.

e842b7ee-6251-480f-9190-1ed9aee015d9

Z akce přejdeme k trochu poklidnější záležitosti. The Talos Principle (8,8$) je logická hra z pohledu první osoby, kde se hlavní hrdina proplétá pradávnými ruinami, kde občas narazí i na pokročilé technologie. Málokdo by na první pohled řekl, že za touto hrou stojí stejný tým, který má na svědomí šílenou akci Serious Sam.

Mezi novější přírůstky patří karetní Inscryption (13,7$). Spojuje do sebe několik žánrů včetně rogue-like. Postupně se dostáváte k většímu množství karet, čímž se rozrůstají vaše možnosti. Každý průchod je jiný, takže svůj balíček musíte neustále adaptovat podle situace.

Na poli rogue-like her uspěla také záležitost Loop Hero (4,84$), ve které jsou hrdinové uvězněni v časové smyčce. Vy ale nejste jedním z hrdinů. Místo toho jim připravujete co nejobtížnější cestu. Pomocí karet rozmisťujete nepřátele, pasti nebo budovy, kterých může hrdina využít ve svůj prospěch. Nechcete totiž, aby selhal, ale aby pořádně zesílil.

Váš názor Další článek: Strategie Humankind odkládá konzolovou verzi. Vývojáři vrací peníze za předobjednávky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,