Hry zadarmo, nebo se slevou: akce na hry CD Projektu a Amnesia: Rebirth zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Amnesia: Rebirth a Riverbond zdarma

Po taktickém boji proti mimozemšťanům z minulého týdne si tentokrát dáme trochu hororu. Na Epicu si můžete zdarma uzmout Amnesia: Rebirth, což je zatím poslední díl série, která ovlivnila moderní zpracování hororových her. V hlavní roli je Tasi Trianon, která se po nehodě probouzí kdesi v Alžírské poušti.

amnesia_rebirth_rift.jpg

Netuší, co se dělo posledních několik dní, ani kam se poděl zbytek její výpravy. Půjdete po jejích vlastních stopách abyste zjistili, co se tady vlastně děje. Příběh vás zavede do hlubin pouště, kde se ukrývá celý podzemní komplex, který jako by ani nebyl z našeho světa. I když to vypadá, že tady už stovky let nikdo nebyl, tak tady Tasi nebude sama.

Spolu s tím je v rozdávačce navíc kooperační adventura Riverbond, do které se můžete pustit až s dalšími třemi hráči. Tajemný rytíř uvěznil vládce osmi světů a všude tak zavládl chaos. Velkému zlu se musíte postavit vy jako obyvatelé Riverbondu. Na vaší cestě najdete různé druhy vybavení, schopností a power-upů, které vám pomohou v boji s nepřítelem.

Váš názor Další článek: Microsoft může slavit, Xbox Series S|X se prodává rychleji než úspěšný Xbox 360

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,