Hry zadarmo, nebo se slevou: akce na hry od menších studií a adventura Hundred Days zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

PlayStation Store – PlayStation Indies

Hry od menších vývojářských studií nás nepřestávají překvapovat svojí nápaditostí a kolikrát zvládají zabavit mnohem lépe než tituly od společností světových poměrů. Důkazem toho je třeba Among Us (80 Kč), které před pár lety zažilo obrovský boom, a i v dnešní době se k němu hráči rádi vracejí. Jakožto člen posádky vesmírné lodi musíte přijít na to, kdo je vetřelcem a komu můžete opravdu věřit.

a13daafa-7b2c-4f47-96a8-c431bff391cb

Další příklad je zase z úplně jiného soudku. Disco Elysium (525 Kč) potěší ty z vás, kteří mají rádi výpravné a promyšlené příběhy. V této detektivce vyšetřujete případ oběšence a je na vašich rozhodnutích, jak to vlastně celé dopadne. Ve verzi Final Cut se navíc hra dočkala několika vylepšení včetně kompletního dabingu.

Nyní zamíříme do podsvětí. Hades (442 Kč) výborně spojil akční rogue-like s vyprávěním příběhu, který se točí okolo Hádova syna Zagrea. Ten se snaží zjistit, co byla zač jeho matka. Kvůli tomu se snaží z Tartaru probít až na zemský povrch. Každý pokus ale vypadá jinak díky generování úrovní a náhodným vylepšení, které mu poskytují olympští bohové.

Ve změti všech dalších výborných titulů stojí za vypíchnutí Hollow Knight (200 Kč), což je jedna z nejlepších metroidvanií posledních let. Vydáte se prozkoumat království, které má doby svojí největší slávy už dávno za sebou. V rozlehlém podzemí vás čekají různé druhy nepřátel a odlišná prostředí. Opět platí, že celý svět je otevřený už od začátku, ale do některých jeho částí se nedostanete bez potřebné schopnosti.

Váš názor Další článek: Nová sága Zaklínače bude mít rozhodně více než jednu hru, říká CD Projekt

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,