Hry zadarmo nebo se slevou: akce na hry od Square Enix a The Fall zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – The Fall zdarma

Na Epicu se tento týden bude rozdávat další menší záležitost. Tentokrát pochází do studia Over The Moon. The Fall je dvojrozměrná příběhová plošinovka, která vyšla v roce 2014. V roli umělé inteligence ARID řídící high-tech bojový oblek se snažíte po ztroskotání na mimozemské planetě zachránit pilota obleku, který je momentálně v bezvědomí.

image.png

Příběh je tím hlavním prvkem The Fall, ale i tak dojde na nějakou tu akci. Zdejší neznámá planeta totiž rozhodně není neobydlená. Více než na akci ale budete narážet spíše na hádanky. Ty občas mohou představovat větší výzvu, než když zrovna narazíte na mimozemšťana.

The Fall je prvním dílem trilogie, takže dává smysl, že příběh nebude na konci uzavřen. Over The Moon ale zatím vydali jen dvě části. U té závěrečné nevíme ani přibližné datum vydání, takže se zatím závěr celého příběhu nemáte šanci dozvědět.

Váš názor Další článek: Černý prodej kartiček ve FIFA probíhal přes EA účty, potvrdila společnost

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,