Hry zadarmo nebo se slevou: akce na hry z Japonska a The Escapists zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – The Escapists zdarma

Po minulém týdnu s dvěma menšími jednohubkami v rozdávačce na Epicu máme zase jedno zvučnější jméno. The Escapists prověří vaše únikové schopnosti. Stanete se vězněm v několika různých věznicích a je na vás, abyste se z nich dostali ven.

d042509a-e4a7-48bf-8238-dc4ffbadf4a7

Snadné to rozhodně nebude. Musíte vymyslet způsob, jakým utečete. Pak přichází shánění materiálů, které většinou ve vězení nejdou zrovna běžně sehnat a pokud je u vás najdou stráže, tak s útěkem máte utrum. Navíc neustále musíte plnit činnosti v rámci každodenní rutiny. Pokud tak neuděláte, stráže pochytí podezření a můžete rovnou vymýšlet nový plán.

Vypadá to, že zdarma bude k dispozici pouze základní hra. DLC s novým obsahem už si budete muset pořídit klasickým způsobem. Jejich cena je ale docela přijatelná. V jednom z nich se například podíváte do Alcatrazu a Santa’s Workshop je dokonce zdarma.

Váš názor Další článek: Do knihovny GeForce Now míří pohádkové dobrodružství Kena a další novinky

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,