Hry zadarmo nebo se slevou: akce na indie hry a adventura Deponia zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Epic Store – Deponia: Complete Journey, The Pillars of the Earth a The First Tree zdarma

Po delší době máme na Epicu rozdávání tří titulů. Tak to alespoň na první pohled vypadá. Ve skutečnosti jich ale dostanete hned pět. Hlavním lákadlem je totiž výborná adventura Deponia: The Complete Journey, která zahrnuje první tři díly série.

image.png

Klasických point’n’click adventur se už moc nedělá. Deponia je ale jednou z těch, kterým se daří i přes menší oblibu tohoto žánru. S Rufusem si projdete příběh, ve kterém se snaží dostat z haraburdím pokryté země do Elysia mezi zdejší smetánku. Na cestě vás čeká spousta hádanek a vtipných příhod. Deponia se nebere vůbec vážně a vývojáři toho skvěle využili. Abyste ale měli opravdu kompletní dobrodružství, tak si budete muset dokoupit zvlášť závěrečný díl s podtitulem Doomsday. Ten totiž součástí tohoto balíčku není.

Vedle toho dostanete The Pillars of the Earth. V této historické adventuře se podíváme do Anglie 12. století. I přes nepříznivé podmínky začala v jednom zdejším malém městě výstavba katedrály a kolem strastí s jejím průběhem se motají nitky osudu hned několika postav. Celý příběh je založený na knižní předloze od Kena Folletta.

Na závěr tady máme velmi příjemnou oddechovku, ve které budeme objevovat tajemství lesa v roli lišky. The First Tree vypráví příběh o hledání ztracené rodiny. Hru vytvořil jediný vývojář a doporučuje ji hráčům, kteří mají rádi tituly jako Journey, Firewatch nebo Shelter.

Diskuze (1) Další článek: Days Gone dorazí na PC koncem května, nový trailer ukazuje vylepšení

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,