Hry zadarmo nebo se slevou: akce na indie hry a Kingdom zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Bundle – Kingdom zdarma

Pár týdnů zpátky jste si na Epic Store mohli zdarma do knihovny zařadit Kingdom: New Lands. Pokud jste to nestihli, tak nyní máte další šanci díky Humble Bundlu. Abyste hru zdarma získali, stačí se přihlásit k odběru zdejšího newsletteru. I když se ale může na první pohled zdát, že jde o stejný titul, tak je mezi nimi dost rozdílů. Původní Kingdom, které se tentokrát rozdává, je totiž dosti ořezanou verzí New Lands.

image.png

Myšlenka byla nicméně i v původní hře stejná. V roli vládce se pohybujete po svém království, spravujete jeho vývoj, obranu a musíte zajistit, aby jeho obyvatelé byli v bezpečí. Oproti New Lands je tady ale znatelně menší množství obsahu. Zatímco v New Lands máte úkoly a jasné cíle, kterých je třeba dosáhnout, tady je čistě na vás, jak se vám bude dařit přežívat.

Také není k dispozici tolik vylepšení, budov a dalších herních prvků. Tato verze je ale docela vhodná jako vstupní bod. Žánr, do kterého Kingdom spadá, není pro každého, takže určitě není od věci si nejdříve vyzkoušet, jestli zrovna vám sedne.

Váš názor Další článek: Playstation 5 nebude podporovat nativní rozlišení 1440p

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,