Hry zadarmo nebo se slevou: akce na indie hry a Sunless Sea zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

PlayStation Indies

Za poslední roky se na indie scéně urodila celá řada titulů, které nemají problém rovnat se svojí kvalitou s produkcí těch největších studií světa. Řadu z nich najdete v právě probíhající slevové akci na PlayStation Store. Jako první tady máme roztomilý battle royale Fall Guys: Ultimate Knockdown (412 Kč), který si předplatitelé PS+ mohli loni aktivovat zcela zdarma. I když už nadšení kolem Fall Guys docela opadlo, tak s přibývajícím obsahem jeho komunita znatelně ožila.

cuphead_14.png

Fanoušci žánru metroidvania si za poslední roky také rozhodně přišli na své a jedním z těch nejpovedenějších kousků, který do něj zapadá, je bezesporu Hollow Knight (160 Kč). Rozsáhlý otevřený svět v nádherně kreslené grafice skrývá hromadu tajemství a nebezpečných monster. Záleží hlavně na vašem skillu, jestli se s nimi zvládnete vypořádat. Hra je tady ve Voidheart edici, která zahrnuje několik obsahových balíčků navíc.

Pokud by pro vás byl Hollow Knight procházka růžovou zahradou, tak můžete směle zamířit ke skákačce Cuphead (412 Kč). Dalo by se říct, že většinu času strávíte v soubojích s bossy. Na každého z nich musíte jít s jinou strategií a dávat si pozor na každý projektil. Jinak rychle přijde restart úrovně. To celé se pak odehrává v unikátním grafickém zpracování, které navozuje atmosféru animáků z 30. let minulého století.

Jako poslední můžeme vypíchnout ulítlou akci Destroy All Humans! (682 Kč), ve které se v roli mimozemšťana podíváte na Zemi. Vašim úkolem je sklidit dostatečné množství DNA a je naprosto nepodstatné, jaké prostředky k tomu využijete. Během toho také není od věci rozvrátit celé Spojené státy.

Diskuze (1) Další článek: Krátké záběry z taktické akce Rainbow Six Parasite unikly na internet

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,