Hry zadarmo nebo se slevou: akce na Mafii a skákačka plná hádanek zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

GOG – 2K Sale

Pro 2K to byl na českém trhu perný týden díky kladnému přijetí remaku první Mafie. Ten na GOGu sice alespoň prozatím nenajdete, zato si v aktuální akci můžete pořídit celou řadu jiných titulů z jejich repertoáru. Když už byla ale řeč o Mafii, tak nemůžeme začít ani ničím jiným. Původní Mafia (7,95$) na GOGu totiž už nějaký pátek je.

image.png

Mafii 2 tady pak najdete rovnou v Director’s Cut edici (9,52$). Se základní hrou tedy dostanete i trojici DLC spolu se všemi obleky. DLC sice za moc nestojí, ale Joeovu dobrodružství byste šanci dát měli. Dozvíte se něco málo o tom, co dělal v dobách, kdy Vito seděl za mřížemi. Trojka sice také nechybí, ale fanouškům původních dílů bychom doporučovali se jí vyhnout.

Bioshock je bezesporu jedna z nejlepších FPS příběhových sérií, které v minulé generaci vyšly. První dva díly jsou v remasterované verzi za stejnou cenu (5,95$). Od originálu se ale výrazně neliší. Zatím poslední díl, tedy Bioshock Infinite, tady máme v kompletní edici (16,37$). Kromě původního příběhu si tak můžete projít i výborná DLC, ve kterých se podíváte zpět do hlubin města Rapture.

Pokud bychom se měli vyhnout slavným sériím, tak bychom sáhli po jednohubce Spec Ops: The Line (4,76$). Tato vojenská akce z pohledu třetí osoby je i po letech výjimečná svým vyobrazením válečného konfliktu a vyprávění příběhu.

Diskuze (5) Další článek: Marvel's Spider-Man Remastered: ray tracing, nová tvář Petera a další

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,