Hry zadarmo nebo se slevou: akce na PlayStation Plus a Tell Me Why zdarma

Na všech herních platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Každý týden proto vybíráme ty nejatraktivnější, které by vám neměly uniknout. Pokud chcete získat hry zdarma nebo s výhodnou slevou, podívejte se na aktuální přehled akcí!

Humble Choice – Civilization VI, Secret Neighbor a další

V červnu si předplatitelé Humble Choice mohou opět vybrat z celkem 12 rozmanitých titulů. Tentokrát je ale bezesporu tím největším lákadlem platinová edice strategie Civilization VI. Ta obsahuje kromě samotné hry také 8 DLC doplňků včetně těch velkých jako je Gathering Storm nebo Rise and Fall. Civilizace s šestým dílem sice výrazně změnila stylizaci, ale v jádru je to stále ta komplexní strategie, ve které můžete vítězství dosáhnout několika různými způsoby.

1178238e-4dfc-4b44-a3c2-48cc838b7110

Vedle toho tady máme jakožto další žhavější titul Secret Neighbor. Jedná se o multiplayerovou odnož survival hororovky Hello Neighbor, která je populární hlavně mezi mladším publikem. Skupina hráčů se tady snaží zachránit jednoho ze svých kamarádů ze záhadného sklepa zdejšího souseda. Musejí být ale obezřetní, protože jeden z členů party je samotný soused v přestrojení.

Kromě toho tady máme například Worms Rumble, což je zatím poslední přírůstek do této červí série. Tvůrci tentokrát nevsadili na tahové bitvy. Místo toho rozpoutali pořádnou akci. Rumble si bere značnou inspiraci z battle royale her, takže tady najdete herní mód pro 32 hráčů, kteří proti sobě válčí za pomocí ikonických zbraní jako je svatý granát či ovce.

Jako vždy si můžete vybrat ze 12 nabízených her. Jejich kompletní přehled najdete na stánkách Humble Choice.

Váš názor Další článek: Šéf PlayStation Studios promluvil o budoucnosti PS5, důchodu PS4 i hrách pro PC

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,